18.2 C
Amsterdam
19 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Loeka Thonies pakt Nederlandse titel bij de MON

Loeka Thonies pakt Nederlandse titel bij de MON

Afgelopen week is Loeka Thonies officieel Nederlands Kampioen MX Open Inters geworden. Helaas door de vele regenval is de laatste wedstrijd om het kampioenschap afgelast. Met een ruime voorsprong kan Loeka deze titel op zijn naam schrijven.

Loeka was het seizoen vanaf het begin sterk begonnen en reed zich meteen na de top 3. Met een gemiste wedstrijd had hij na de zomer een achterstand weg te werken na de 1e plek. Met 6 manche overwinningen nam hij de totaal stand over en heeft hij die niet meer uit handen gegeven. Helaas hebben we niet het kampioenschap kunnen vieren doordat de laatste wedstrijd in Meijel is afgelast.

Wij willen graag alle sponsoren enorm bedanken  die dit jaar hebben geholpen, en de mogelijkheid hebben gegeven om maximaal plezier te hebben in het weekend!

JTX Racing
Van Moorsel Aannemersbedrijf Van Den Broek Metaalbewerking BV
Peter Van de Laar Schadeauto’s
Tom van Hout Grondtechniek Yss Suspension Europe Jhrealestate84
Oliehandel Jos Maas
Smets Zeefdruk
HGS Exhaust Systems Texstyleroofs
Hoco Parts B.V.