15.5 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Rally Roadbook training onder leiding van Dakarteam Spierings

Rally Roadbook training onder leiding van Dakarteam Spierings

Leef je droom en ga die Rally rijden! Altijd al rally willen rijden maar niet weten waar en hoe te beginnen? Wij helpen je deze dromen uit te laten komen.

In samenwerking met Paul Spierings (3x beste Nederlander Dakar, op de motor) geven we een rally roadbook training. We Bieden een compleet traject aan, zoals je van GERATEL gewend bent geef je je per training op. Zo leer je tijdens deze training alles over een van de belangrijkste middelen van het rally rijden; het roadbook.
Of je plan nu al tot in de detail is uitgewerkt of je wil je oriënteren in de wereld van de rally, iedereen is welkom tijdens deze trainingsavond.
Paul Spierings geeft met zijn gigantische hoeveelheid ervaring in deze avond alle geheimen aan jullie door. Hoe pak je dit het beste aan en hoe werkt het? Stel al je vragen aan deze rally held.
.

Samengevat leer je:

> Leef die rally droom!

> Hoe werkt een readbook

> Het lezen van een roadbook

> Hoe aan te schaffen/monteren verschillende roadbooks

> Hoe kom je next level met het rally rijden en wat heb ik hiervoor nodig.

Als je na deze training enthousiast geworden bent kan je ervoor kiezen om een roadbook aan te schaffen. Hierna kunnen we een nieuwe training plannen waarbij je in de praktijk gaat leren rijden met het roadbook en dus samen met Paul en zijn Dakarmotor op pad zodat hij je alles kan leren wat je nodig hebt om goed en veilig op pad te kunnen gaan.

Gegarandeerde adrenaline kick en lach van oor tot oor!

Klik op de volgende link om het hele artikel te lezen en je aan te melden.

https://www.geratel.nl/product/04-12-2023/