16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Nancy van de Ven stopt met professionele motorcross carriere

Nancy van de Ven stopt met professionele motorcross carriere

Nancy van de Ven heeft de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met haar actieve motorcross carrière.

Na vijf keer tweede te zijn geworden, wist ze in 2022 wereldkampioen dames te worden. Dit jaar liep ze tijdens de Grand Prix van Frankrijk een zware beenblessure op. Hier is ze nog steeds van aan het herstellen en omdat er nog een aantal andere blessures aan het licht zijn gekomen, zal ze nog meerdere operaties moeten ondergaan. Hierdoor is seizoen 2024 al verloren en wordt terug keren op hoog niveau erg moeilijk. Van de Ven heeft daardoor besloten om te stoppen met haar professionele carrière.

Bekijk hieronder een reactie van Nancy over deze moeilijke beslissing.

IFrame