20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » SDM Corse wordt het officiele fabrieksteam van Fantic in de 125cc

SDM Corse wordt het officiele fabrieksteam van Fantic in de 125cc

Op donderdag kon u al op Motocrossplanet lezen dat de Italiaan Nicholas Lapucci niet verder gaat met het SDM Corse team. De rede hiervoor is duidelijk want het team gaat zich volledig focussen op de 125cc klasse.

Door de nieuwe uitdaging van het Maddii Racing team moet de hele structuur van Fantic Racing opnieuw ingevuld worden. Louis Vosters neemt de MXGP klasse voor zijn rekening, SM Action is het fabrieksteam in de MX2 klasse geworden en het SDM Corse team zal vanaf 2024 het officiële fabrieksteam van Fantic zijn in de 125cc klasse.

Hoe de line up van het team eruit zal zien, is nog niet bekend gemaakt.