15.2 C
Amsterdam
13 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Opleidingen tot KNMV (assistent-)motorsporttrainer

Opleidingen tot KNMV (assistent-)motorsporttrainer

Hopelijk beleef ook jij, net als duizenden anderen, veel plezier aan het crossen op de prachtige circuits die we hebben in Nederland.

Wat je ambitie in de sport ook is: een goede basis is onmisbaar. Daarom hechten we veel waarde aan een goede opleiding voor motorsporttrainers en de mogelijkheid voor trainers om Rookie Trainingen te geven en zich goed en voordelig te verzekeren voor aansprakelijkheid.

Misschien is het ook iets voor jou om gediplomeerd KMT’er (KNMV Motorsporttrainer) te worden? Hiermee kun je je eigen skills en die van crossers om je heen verbeteren en/of er zelfs commercieel mee aan de slag.

Er zijn twee opleidingen, de MT-2 voor assistent-motorsporttrainer (mag zelfstandig training geven, maar moet werken met een trainingsprogramma een motorsporttrainer) en de MT-3 om als volwaardig motorsporttrainer aan de slag te kunnen.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Je kan hiervoor bij mij terecht via: t.evers@knmv.nl of kijk op onze site: Trainer worden. Hier vind je ook de data van de opleidingen in 2024.