19.3 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Aaron Tanti blijft in het ziekenhuis in Abu Dhabi

Aaron Tanti blijft in het ziekenhuis in Abu Dhabi

Tijdens de tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap supercross in Abu Dhabi is de Australier Aaron Tanti bij de start van de eerste finale ongelukkig ten val gekomen met o.a. Justin Brayton.

Tanti liep bij de valpartij een aantal breuken op aan zijn ribben en schaafwonden in zijn onder rug. Hij zal nu nog een aantal dagen in het ziekenhuis moeten blijven voordat hij terug kan vliegen naar Australie.

Wanneer Tanti hersteld is van deze blessure kan hij aan de voorbereiding beginnen op het Amerikaans Supercross Kampioenschap, dat begin januari van start gaat in Anaheim. Tanti heeft een overeenkomst gesloten met het PRMX Partzilla Kawasaki team om het volledige kampioenschap te gaan rijden.