16.6 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Proefrijden tijdens de JTX Offroad Test Dag in Handel

Proefrijden tijdens de JTX Offroad Test Dag in Handel

Tijdens het event Off Road Handel op 10 december 2023 is het mogelijk om een aantal motoren van KTM, Husqvarna en GASGAS te testen. Als je een motor wilt testen, dan kun je deze via onze website reserveren voor een blok van één uur. Je mag maximaal twee motoren testen per dag. Naast je reservering moet je er voor zorgen dat je je rijbewijs meeneemt en dat je zelf een ticket koopt om toegang te hebben tot het circuit.
Tickets voor Handel: klik hier
Reserveren via onze website: klik hier
Let er op dat je op tijd aanwezig bent, want we hebben een hele strakke planning. Indien je niet op tijd bent, kan je reservering vervallen en wordt deze aan iemand anders afgestaan. Reserveer nu, want vol = vol!
 
De volgende modellen zijn beschikbaar
KTM 350 EXC-F SIXDAYS
KTM 450 EXC-F SIXDAYS
KTM 300 EXC HARDENDURO
KTM 350 EXC-F
KTM 500 EXC-F
Husqvarna TE 300
Husqvarna FE 350 PRO
Husqvarna FE 450
GASGAS EC 350F
GASGAS EC 450F
 
Wij heten je graag welkom op onze stand in Handel. Kom gezellig langs, wij hebben een kop koffie voor je klaar staan!
 
Reserveer hier
 
hgs
 
Uitlaat HGS testen op je eigen motor
Als extra staat er bij ons een speciale stand van HGS. Door velen erkend als de fabrikant van de best presterende uitlaten ter wereld. Je kunt dan, uiteraard vrijblijvend, een uitlaat van HGS testen op je eigen motor!
 
 
JTX Motoren
Heiligenberg 4 5431 SC Cuijk
Telefoon 0485 – 311750
E-mail info@jtxracing.nl
Internet www.jtxmotoren.nl
footer