18.2 C
Amsterdam
19 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Todd Kellett start toch in laatste wedstrijd WK zand rijden in Portugal

Todd Kellett start toch in laatste wedstrijd WK zand rijden in Portugal

Aankomend weekend wordt de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap zand rijden verreden in Portugal.

Aankomend weekend wordt de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap zand rijden verreden in Portugal. Todd Kellett maakte eerder vandaag bekend dat hij terug achter het starthek zal verschijnen. In welke staat hij dit zal doen, is nog afwachten want Kellett is nog niet volledig hersteld van zijn valpartij van bij de eerste wedstrijd van het Franse zandkampioenschap op Berck sur Mer waarbij hij ernstige verwondingen in het gezicht opliep. Wel staat hij momenteel aan de leiding in het kampioenschap.

Kellett is nog niet in staat om in het vliegtuig te stappen en daardoor zal hij de reis naar Portugal volledig met de auto moeten afleggen. Het is dan ook afwachten hoe fit hij aankomend weekend aan de start zal komen in Portugal en of hij de titel in de wacht kan slepen. Na twee wedstrijden staat de Belg Yentel Martens op een tweede plaats!

Bekijk hieronder het bericht van Kellett op social media: