26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Jason Lawrence en Phoenix Honda uit elkaar

Jason Lawrence en Phoenix Honda uit elkaar

Het leek een fantastisch scenario te zijn. Een comeback van Jason Lawrence in het AMA Arenacross Kampioenschap. Hij zou dit doen met het Phoenix Honda team, waar hij ook de laatste wedstrijd van het GNCC Kampioenschap voor reed. Echter er lijkt nu al een breuk te zijn tussen beide partijen.

Het Phoenix Honda team is zich aan het voorbereiden op het kampioenschap bij ClubMX. Lawrence was hier niet bij aanwezig waardoor er speculaties kwamen dat hij het team gebruikte om gratis te kunnen crossen. Dit is bij Lawrence in het verkeerde keelgat geschoten. Hij heeft zijn spullen opgehaald en is terug naar Florida vertrokken.

Of we Lawrence nog in actie gaan zien in het AMA Arenacross Kampioenschap is afwachten!