13.5 C
Amsterdam
20 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Positieve woensdag voor Lotte van Drunen in Amerika

Positieve woensdag voor Lotte van Drunen in Amerika

Lotte van Drunen heeft een positieve woensdag bij de Mini Os achter de rug. Van Drunen wist de eerste manche van de dames klasse te winnen en kwalificeerde zich voor de schoolboy 2 klasse.

In de dames manche nam ze kopstart maar na twee ronden maakte ze een grote fout. Ondanks dit kon ze de koppositie in handen houden en had vervolgens een mooi gevecht met de tweede dame. De manche was vijf ronden lang en deze wist van Drunen winnend af te sluiten.

De manche van de schoolboy klasse was ook vijf ronden lang. Hierin kwam ze niet goed weg bij de start en moest van rond de dertigste plaats terug naar voren zien te komen. Het rijden ging goed en van Drunen wist terug te komen naar een zeventiende plaats. Met dit resultaat heeft ze zich weten te kwalificeren voor de tweede manche!