13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Nieuwe Kawasaki KX450 nu bij de dealer

Nieuwe Kawasaki KX450 nu bij de dealer

Krachtiger en geavanceerder dan ooit. De compleet vernieuwde KX450 heeft door zijn nieuwe motorblok meer vermogen over het gehele toerenbereik en is uitgerust met geavanceerde features als Kawasaki TRaction Control en Power Modes welke gemakkelijk te selecteren zijn met de knoppen op het stuur. In de handen van Romain Febvre en het Kawasaki Racing Team heeft de nieuwe KX450 zich al bewezen als veelvuldig MXGP-winnaar. De nieuwe KX450 is vanaf nú beschikbaar bij de Kawasaki dealer.

De 2024 KX450 behoudt zijn robuuste betrouwbaarheid en prestaties, terwijl hij nieuwe, op de rijder gerichte racetechnologie integreert. Zo werd het motorblok van deze GP-winnende MX-machine nog sterker. Een hydraulische koppeling, een elektrische starter en launch control zorgen daarbij dat je het maximale uit het blok kunt halen. Het 2024-model gaat echter nog een stap verder: Als eerste KX-model is hij uitgerust met Kawasaki Traction Control èn Power-modi, die via de Rideology KX app aan te passen zijn.

De nieuwe 2024 KX450 is nu beschikbaar bij de Kawasaki dealers vanaf € 10.249,-.

Ga voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt naar www.kawasaki.nl.