26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Davy Pootjes tekent bij KMP Honda Racing voor 2024

Davy Pootjes tekent bij KMP Honda Racing voor 2024

Davy Pootjes heeft voor seizoen 2024 een overeenkomst gesloten met het Duitse KMP Honda team.

Hey allemaal,

Afgelopen week werd ik ineens gebeld met een aanbieding voor 2024. samen in overleg met Han en Natasja (hannamax) hebben we besloten dat ik hier geen nee tegen kan zeggen. In seizoen 2024 zal ik uitkomen voor KMP Honda, een Duits team waar ik samen met Max Nagl en Jordi tixier voor ga rijden.

Verder blijft qua schema alles gewoon hetzelfde als in het afgelopen seizoen en het team is altijd op de ADAC’s en als ik een GP rijd. Hier in Nederland gaan we wel gewoon zelf naar de wedstrijden zoals afgelopen seizoen dus dat blijft gewoon hetzelfde,” vertelt Davy.

Hannamax is mijn thuis en dat zal ook altijd zo blijven, deze kans wil ik nog pakken en er nog alles voor doen om die lijn van dit seizoen weer verder door te trekken.