26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Het BT Racing team stopt

Het BT Racing team stopt

Het BT Racing Team heeft besloten om haar team in 2024 niet verder te zetten. Door de jaren heen heeft het team vele successen bij elkaar gereden.

Hoogtepunten waren de Dutch Masters of Motocross titel, ADAC Youngster 125 titel, overwinningen en podiumplaatsen in het EMX250 Kampioenschap en de Vice EMX250 titels van Lucas Coenen en Kay Karssemakers.

Door de jaren heen heeft het BT Racing team met veel partners samen gewerkt om het materiaal en de rijders in top conditie te hebben. Het team wil dan ook iedereen bedanken die dit heeft mogelijk gemaakt. Het team blikt terug op een geweldige tijd en hoopt iedereen in de toekomst nog eens terug te zien op de motorcross.

Fotocredits Huub Munsters