18.2 C
Amsterdam
19 juni 2024
Motocrossplanet
Home » GJV/KdeO/FrietjeOnTour gaan voor spektakel tijdens SX Goes

GJV/KdeO/FrietjeOnTour gaan voor spektakel tijdens SX Goes

De winnaars van de vorig editie Supercross Goes, GJV/KdeO/FrietjeonTour, kunnen na lang onderhandelen hun line-up voor de Supercross Goes 2024 eindelijk bekend maken.

Het altijd gezellige team wil voor goud gaan in diverse klassen. 85cc komt het team met Jeremy Bouchee, zoon van oud GP topper Theodoor Bouchee naar Zeeland.

Absolute smaakmaker uit het verleden en toen de grote publiekslieveling, Marco Stallman heeft het contract gesloten met GJV/KdeO/FrietjeonTour voor de Veteranenklasse en krijgt hiervoor een Yamaha die beschikbaar gesteld word door Buitenhuis Motoren uit Amersfoort.

SX2 word door het team vertegenwoordigd met drie rijders Yannis Irsuti, de zeer snelle Supercrosser en voormalig Frans Kampioen uit Frankrijk, Calvin Fonveille, ook een rijder die het publiek op de banken kan krijgen in de Zeelandhallen. Boris Maillard gaat proberen om voor de derde keer op rij de King of Goes te worden. Maillard won de vorige twee edities en komt ook dit jaar weer in actie voor het Brabantse team.

Onze rijdersmanager Sake Lemstra is nog in onderhandeling met Paul Haberland voor de SX1 klasse en Hugo Manzato als derde rijder in de SX2 klasse.

Kom langs in de Zeelandhallen bij het team 19 en 20 januari 2024. Gezelligheid hoog in het vaandel. GAS ER OP!!!!