3 C
Amsterdam
23 april 2024
Motocrossplanet
Home » Dutch Masters organisatie bezoekt Louis Vosters

Dutch Masters organisatie bezoekt Louis Vosters

Het naseizoen is voor de organisatie van de Dutch Masters of Motocross het moment om de voorbereiding op het seizoen van 2024 in te zetten.

Er wordt veel geëvalueerd en bepaalde actiepunten worden aangepakt om er in 2024 een nog beter kampioenschap van te maken.

Een actiepunt van de afgelopen periode was het bezoeken van Louis Vosters, eigenaar van het Fantic Factory MXGP team met Glenn Coldenhoff en Roan van de Moosdijk. Jarenlang heeft Vosters op succesvolle wijze het Yamaha Factory team geleid en wist met zijn rijders maar liefst 63 podiums, 12 GP overwinningen, 1 historisch podium waarbij alle drie de rijders op het podium stonden en 2 constructeurtitels te behalen. Een echte ambassadeur van de motorcross en daarom hoorden we graag eens zijn visie over de wedstrijden op Nederlandse bodem.

Tijdens de indrukwekkende rondleiding door de werkplaats straalt de passie van Vosters er vanaf. Het is duidelijk dat hier niets aan het toeval wordt overgelaten om het hele team het best mogelijke te bieden en een ontspannen werksfeer te creëren. Fantastisch om te zien, evenals zijn positieve woorden richting de Dutch Masters of Motocross wedstrijden.

Glenn Coldenhoff kwam al vaak dicht bij het behalen van de Dutch Masters titel maar tot op dit moment is dit een prijs die nog niet in de kast staat! Ook Roan van de Moosdijk heeft deze titel nog niet binnen weten te halen. Het zou mooi zijn als deze twee toppers aan de start staan in 2024 en op jacht gaan naar de Nederlandse titel.

De organisatie van de Dutch Masters of Motocross wil Louis Vosters bedanken voor zijn gastvrijheid en het goede gesprek over de competitie!

Kalender Dutch Masters of Motocross 2024:

17-03 Harfsen

01-04 Oldebroek

21-04 Markelo

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross, kijk op www.dutchmastersofmotocross.nl