20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Michele Cervellin zet punt achter actieve cross carrière

Michele Cervellin zet punt achter actieve cross carrière

De Italiaan Michele Cervellin heeft noodgedwongen een punt achter zijn actieve motocross carrière moeten zetten.

In de winter van 2020 op 2021 liep Cervellin een vervelende polsblessure op. Toen hij hier ook nog een infectie in kreeg, is er veel schade aangericht in de pols waar hij nu nog steeds hinder van ondervind.

Cervellin wilde in 2024 een terugkeer maken in de competitie maar toen hij onlangs terug op de motor stapte, had hij nog steeds last van zijn pols waardoor hij heeft besloten om te stoppen met zijn actieve motorcross carrière.

Cervellin maakte in zijn carrière vier keer deel uit van het Italiaanse MX of Nations team en werd twee keer Italiaans kampioen.