18.2 C
Amsterdam
19 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Micha Boy de Waal en Pol Motors GasGas team uit elkaar

Micha Boy de Waal en Pol Motors GasGas team uit elkaar

Micha Boy de Waal en het Pol Motors GasGas team zullen hun samenwerking dit jaar niet verder zetten.

Ondanks een succesvol seizoen in 2023, waarin de Waal vijfde wist te worden in de Dutch Masters of Motocross en o.a. punten scoorde in de Nederlandse Grand Prix in Arnhem, komt er geen vervolg aan de samenwerking.

De rede waarom de samenwerking niet is verlengd is dat Ties Pol, eigenaar van Pol Motors, al enige tijd kampt met gezondheidsproblemen. Omdat de situatie niet verbeterd heeft Pol besloten om eerst aan zijn gezondheid te denken voordat hij weer aan een zwaar cross seizoen begint als teameigenaar.

Sem de Lange en Mike Visser blijven wel uitkomen voor Pol Motors in 2024. Hoe de toekomst van de Waal er nu uit zal zien, is momenteel onduidelijk.