14.2 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Sportvoeding voor motorcrossers

Sportvoeding voor motorcrossers

Wanneer je beter wilt worden in het motorcrossen is voeding en drinken een van de dingen die belangrijk zijn.

Niet alleen voor gevorderde motorcrosser maar zeker net zo belangrijk voor beginnende crossers en jeugd.

Daarom verzorgt de Mol MX training online workshops over voeding en drinken voor de motorcrosser. Wat kun je het beste voor de training nemen? Hoe lang van te voren neem je dat zodat het niet in de weg zit als je gaat motorcrossen. Ja, het verwerken van voeding en drinken kost ook energie. En je wil eigenlijk zoveel mogelijk energie hebben op de crossmotor zodat je lekker kan motorcrossen. Of misschien wil je wel een hele goede prestatie neerzetten. 

Ook wordt er aandacht besteed aan hoe je beter kunt worden in het motorcrossen. Op welke vlakken kun je jezelf ontwikkelen en welke mogelijkheden hebben we daarvoor in Nederland. 

Tijdens de workshop kun je vragen stellen. Jouw persoonlijke vraagstuk kan ook beantwoord worden. De workshop is vanuit huis te volgen en vindt plaats op woensdag avond 10 januari om 20.00 uur. 

Ben niet alleen bezig met trainen maar verdiep je ook eens verder in het ontwikkelen als motorcross sporter. Wil je dat? Meldt je dan hier aan voor slecht €10,- heb je een hele interessante en leerzame avond. 

De Mol schrijft regelmatig artikels die je kunnen helpen beter te worden in het motorcrossen. Vindt je het interessant om De Mol MX training te blijven volgen zodat je geen nieuwe blog meer mist. Abonneer je dan onderaan op haar website op haar nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail als er een nieuwe blog online staat.