19.3 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Nieuwe blog over motorcross tips voor rookies

Nieuwe blog over motorcross tips voor rookies

De Mol MX training heeft een blog geschreven voor beginnende motorcrossers of motorcrossers die de KNMV rookie training nog moeten volgen.

In de blog geeft ze tips waar ze in de praktijk wat aan hebben.

Iedereen die bij de KNMV een licentie aanschaft moet eerst een rookie training volgen. Dit bestaat uit een theorie en praktijk op een motorcross circuit.

De Mol heeft al vele rookies begeleid bij het behalen van de rookie training. Elke keer krijgt ze weer complimenten van de deelnemers voor de fijne begeleiding. Ze wil ze voorzien van voldoende informatie zodat ze vele veilige meters kunnen maken op de motorcross circuits.

Daarom schreef ze voor de beginnende motorcrossers ook een blog om hun tips mee te geven voor de praktijk. Praktijk tips zoals; leer staand rijden met de crossmotor en kijk vooruit zodat je ziet wat er op je af komt. In haar blog legt ze alles uit.

Ben je nieuwschierig geworden? Klik dan hier om de blog te lezen.

De Mol schrijft regelmatig artikels die je kunnen helpen beter te worden in het motorcrossen. Vindt je het interessant om De Mol MX training te blijven volgen zodat je geen nieuwe blog meer mist. Abonneer je dan onderaan op haar website op haar nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail als er een nieuwe blog online staat.