16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Adrien van Beveren wint zijn eerste etappe in de Dakar Rally

Adrien van Beveren wint zijn eerste etappe in de Dakar Rally

Adrien van Beveren heeft zijn eerste etappezege van deze Dakar Rally binnen. Van Beveren kwam gisteren al als leider aan bij het rustpunt van de 48 uurs etappe en maakte het vandaag af. Na bijna 8 uur op de motor won van Beveren voor Toby Price, die op 4 minuten en 13 seconden van de Fransman binnen kwam. Ricy Brabec zat dicht achter Price en werd derde voor Daniel Sanders en Ross Branch.

Na de 48 uurs etappe heeft Ricky Brabec de leiding in het klassement in handen genomen. Het verschil met Ross Branch is slechts 51 seconden. Jose Ignacio Cornejo en Adrien van Beveren staan op 8 en 9 minuten van de leider!

Klik op de volgende link voor alle uitslagen: http://trackingdakar.com/nl/stage-6/bikes/waypoints/