19.4 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » MX Boost isotone sportdrank korting maand januari

MX Boost isotone sportdrank korting maand januari

Om goed het nieuwe jaar in te gaan heeft de Mol MX training korting op MX Boost isotone sportdrank. Isotone sportdrank vult aan wat je hebt verloren tijdens het motorcrossen.

MXBoost is al jaren een bekende in de motorcross. Het is een goed product. Alleen water vult niet de vitamines en mineralen aan die je verliest tijdens het motorcrossen. De isotone sportdrank van MX Boost doet dat wel en wordt snel opgenomen in door het lichaam. Je energielevel blijft hierdoor ook beter op pijl. 

De sportdrank is verkrijgbaar in een pot van 750 gram, te mengen naar eigen smaak met water. Gemiddeld gaan er per bidon 2-3 scheppen in (+/- 50 gram). Je kunt kiezen uit de smaken Orange en Lemon. MX Boost drinkt lekker weg. 

Zorg dat je alvast klaar bent voor het nieuwe motorcross seizoen. Sla daarom alvast de sportdrank in. MX Boost is 1,5 jaar houdbaar. 

Deze is te bestellen via de webshop www.demol-mxtraining.nl. Vul bij het bestellen de kortingscode MXBOOSTAANBIEDING in. Er is ook korting op een bidon. Gebruik hiervoor de kortingscode BIDONAANBIEDING. Je besteld 2 potten MX Boost en 1 bidon voor maar €47,-. Ook betaal je nu geen verzendkosten. Normaal zou je €66,35 kwijt zijn. 

Profiteer van de aanbieding en koop nu MX Boost bij de Mol MX training!