19.4 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » JM Honda Racing maakt line up seizoen 2024 bekend

JM Honda Racing maakt line up seizoen 2024 bekend

JM Honda Racing presenteert met trots haar line up voor seizoen 2024. Het team gaat in drie verschillende klassen uit komen en is volop aan de voorbereiding bezig voor het nieuwe seizoen.

Brent van Doninck blijft bij het team en zal van start gaan in het wereldkampioenschap MXGP. Van Doninck liet vorig jaar een hele sterke vorm zien en reed de ene na de andere top tien plaats bij elkaar. Een heupblessure bracht helaas een vroegtijdig einde aan zijn seizoen maar hier is hij nu goed van hersteld en hij is er klaar voor om weer op jacht te gaan naar succes in de MXGP klasse.

Hakon Osterhagen zal voor het team uitkomen in de MX2 klasse. Osterhagen wordt gezien als een zeer getalenteerde rijder, die in 2021 de wereldtitel in de 125cc klasse wist binnen te halen. De laatste twee seizoenen zat het de zeer talent volle rijder door blessureleed wat tegen maar binnen de structuur van JM Honda Racing gaat hij de volgende stap in zijn carriere maken om een vaste waarde in de top tien te worden.

JM Honda Racing heeft nog een talent gecontracteerd en dit is Max Werner. De Duitser wist vorig jaar derde te worden in het EMX125 Kampioenschap en zal binnen het JM Racing Honda team de overstap maken naar de EMX250 klasse.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is in volle gang en het team zal haar eerste wedstrijden van 2024 rijden in februari. De eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap staat gepland in het weekend van 9 en 10 maart in Argentinie.