18.2 C
Amsterdam
19 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Sidecarteam van Werven op zoek naar monteur

Sidecarteam van Werven op zoek naar monteur

Tsja.. Als je op het laatste moment besluit om toch nog een seizoen door te gaan, dan is de kans groot dat er veranderingen in een team ontstaan.

Ook voor Gert van Werven is dit het geval, hij staat voor een groot dilemma: ??? ????? ???? ???? ??? ???? ???????? ?? ??? ????? ?? ???? ??? ???????! ?

Ben jij die helpende hand die team van Werven in seizoen 2024 nodig heeft? Linkshandig, rechtshandig of onhandig – als het maar handig is.

??HET TEAM IS OP ZOEK NAAR JOU! ???

Nou ja: Gert van Werven en Aivar van de Wiel kunnen jouw hulp goed gebruiken. Een zijspanduo, gekenmerkt door een grote Nederlandse kerel met baard en een jonge Brabander, die op de WSP-TM machine deelnemen aan het Open Nederlands en Wereldkampioenschap 2024.

Maar om zorgeloos rondjes te rijden, dient niet alleen de ketting goed geschakeld te zijn. Ook de monteurs om hen heen mogen niet ontbreken. Jammer, want dat is waar het op dit moment nog misgaat – die belangrijke schakel ontbreekt:

??? ???????? ???? – ??? ???????

Ben jij degene die tijdens de vele weekenden ervoor zorgt dat het zijspan piekfijn erbij staat, de ketting gespannen is en de TM-krachtbron het beste tot zijn recht komt met hetgeen waar het goed in is: (nu het nog kan) het uitstoten van benzinedampen.

Je weet ‘in grote lijnen’ wat een zijspan is en het roept geen vragen bij je op als je opeens een zijspan met een bakje aan de linkerkant ziet. Je vindt het vooral mooi om het zijspangeweld op de frontlinie mee te maken en ervaart daarmee de directe actie met het team van dichtbij. Iets waar je enthousiast van wordt en waar je hard op gaat.

Je vindt het leuk om (een deel) van je vrije tijd door te brengen in onze teamtruck, onder de luifel of misschien wel achter het stuurt van de witte reus, onze Mercedes-Benz!

Een prettige eigenschap die je hebt is het tonen van lef. Je durft met je ID/paspoort op pad te gaan, handig nu de kalender veel wedstrijden kent met een buitenlands tintje.

????? ?????????? ??????????????:
⛔Het is uiteraard op vrijwillige basis. ??? ???? ?? ?????????? ?????? ???? ‘????? ????’.

??? ??? ???? ?? ??? ??? ??????:
✅ een setje teamkleding. ?? ???????? ?? ???????? ?? ?????????.  ?
✅ een eigen plekje in de teamtruck. ??? ?? ??????? ??? ?? ???? ??? ??? ?????? ??? ????. ?
✅ complete en verzorgde reizen. ??? ?? ??? ??? ??? ??? ??? ????????? ?? ??????????. ????? ?? ???? ?? ????????.
✅ alles voor de inwendige mens. ?????? ???: ?? ??? ????? ??? ?????? ???? ?? ???????, ??? ??? ??? ????. ?

??? ??? ?????? ??? ??? ??? ???????? ??????? ???????? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken. Misschien niet voor een heel seizoen of alle wedstrijden, maar een aantal wedstrijden kan ook.. in overleg is er heel veel mogelijk.

??????? éé? ?? ???? ??? ????????????? ?????? ?? ???? Geen probleem, deze vriendelijke teamcaptain hoort graag waar je in wel kunt uitblinken.

?? ?? ????? ???? ??? ???????? Informeer Gert van Werven naar de opties en de mogelijkheden. Wellicht kan iets vrijblijvend wel tot een mooie samenwerking lijden.

????? ??? ????, ????????? ??? ?????? ?? ????????? ?? ?????????? ??? ???????! ?