18.2 C
Amsterdam
19 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Branch wint voorlaatste etappe Dakar Rally maar Brabec stevent op eindzege af

Branch wint voorlaatste etappe Dakar Rally maar Brabec stevent op eindzege af

Ross Branch heeft de voorlaatste etappe van de Dakar Rally naar zijn hand weten te zetten. In een etappe over 4 uur en 51 minuten bleef hij klassementsleider Ricky Brabec 32 seconden voor. Adrien van Beveren werd derde voor Luciano Benavides en Toby Price. Een knappe prestatie leverde Bradley Cox op een zesde plaats. De top zeven zat allemaal binnen tien minuten voor elkaar en dat bewijst wel hoe dicht alles bij elkaar zit.

Met nog één etappe te gaan lijkt Ricky Brabec op de overwinning af te stevenen. Hij heeft een voorsprong van 10 minuten en 22 seconden op Ross Branch. Adrien van Beveren volgt op 14 minuten en 31 seconden op een derde plaats.

Klik op de volgende link voor de complete uitslag: http://trackingdakar.com/nl/stage-11/bikes/waypoints/