16.3 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Een tweede Grand Prix in Spanje dit jaar?

Een tweede Grand Prix in Spanje dit jaar?

Het lijkt erop dat er naast de MXGP in Madrid een tweede Grand Prix op Spaanse bodem verreden gaat worden. De datum van 24 maart is nog vrij en lange tijd ging het gerucht dat Bellpuig terug zou keren op de Grand Prix kalender. Onlangs werd echter bekend dat de organisatie het budget niet rond kan krijgen om de wedstrijd te organiseren waardoor de Grand Prix hoogstwaarschijnlijk in de streek van Galicie verreden gaat worden.

Regerend wereldkampioen Jorge Prado komt hier vandaan en het licht dan ook voor de hand dat de wedstrijd op het circuit van Lugo gehouden gaat worden. Begin vorig jaar is hier ook al een wedstrijd om het Spaans Kampioenschap verreden

Bekijk hieronder een reactie van Prado over een Grand Prix in Galicie!