18.9 C
Amsterdam
23 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Max Vohland mist AMA Supercross San Diego door blessure

Max Vohland mist AMA Supercross San Diego door blessure

Er is opnieuw tegenslag voor het Monster Energy Pro Circuit Kawasaki team.

Max Vohland is deze week tijdens een training ten val gekomen en heeft hierbij een blessure opgelopen. Door deze blessure zal Vohland aankomend weekend niet van start kunnen gaan tijdens de derde wedstrijd van het AMA West Coast Lites Supercross Kampioenschap in San Diego.

Tijdens de eerste wedstrijd in Anaheim was Vohland lange tijd op weg om een podiumplaats in de wacht te slepen maar verloor in de slotfase twee plaatsen aan Levi Kitchen en Jo Shimoda en werd vijfde. In het modderballet van San Francisco kwam Vohland niet verder dan een negentiende plaats.