18.9 C
Amsterdam
23 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Film: Ook Danny van den Bosse is een crosser met lef

Film: Ook Danny van den Bosse is een crosser met lef

Mark Boot zag misschien wel zijn opvolger rondrijden in de Zeelandhallen. De motorcoureur uit Kamperland was bij de Goese Supercross wederom de enige Zeeuw in Superfinale, maar Danny van den Bosse komt eraan.

,,Stiekem ben ik wel blij dat er in Zeeland weer wat aanwas is”, zei hij na zijn laatste race.

De pas negentienjarige Danny van den Bosse besloot pas in de week voor de Supercross om deel te nemen. ,,Ik heb lang getwijfeld”, vertelde de crosser uit Ovezande. ,,Het buitenseizoen komt eraan. Als je in de Zeelandhallen rijdt, is er een groter risico dat je geblesseerd raakt… Maar ik heb uiteindelijk geen spijt gekregen. Het waren goede wedstrijden.”

Met de aanmelding van de jonge Bevelander kreeg Zeeland eindelijk weer eens een tweede rijder bij de Inters. Mark Boot is al jaren een vaste waarde in die hoogste klasse. De Noord-Bevelandse dertiger verdedigt al vele jaren de Zeeuwse eer. Van den Bosse kwam hem daar nu bij helpen.

Klik hier om de beelden te bekijken en het hele artikel te lezen.

Bron Omroep Zeeland

Foto credit © Johan van der Heijden