20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Touren met JTX Motoren met jouw KTM of Husqvarna

Touren met JTX Motoren met jouw KTM of Husqvarna

 

JTX Motoren daagt je uit om jezelf op de proef te stellen tijdens de onze speciale tourritten.

Leer de grenzen kennen van de KTM 890 Adventure R of de Husqvarna 701 Enduro tijdens een training op prachtige off-road paden die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt in de Brabantse en Limburgse bossen. We rijden 70% off road en 30% verhard. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint op een gemotoriseerde tweewieler, onze evenementen zijn voor iedereen toegankelijk!
 
Husqvarna 701
 
KTM All-Road Tour met de KTM 890 Adventure R
Wij geloven dat het echte plezier van motorrijden pas begint wanneer de weg uitdagend wordt en de horizon lonkt. Daarom hebben we een reeks opwindende tourritten samengesteld, speciaal ontworpen voor liefhebbers van KTM 890 Adventure R die hunkeren naar avontuur en ongekende ervaringen. Wil je de mogelijkheden van data, kosten en inschrijven bekijken? Klik dan op de onderstaande knop! Heb je vragen? Stel ze gerust, wij staan je graag te woord!
 
Klik hier
 
Husqvarna 701 Enduro Off-Road Experience
We hebben een uitdagende route van 130 kilometer uitgezet, bestaande uit een mix van gravel, zandpaden en asfaltwegen. De Off-road Experience is zo opgezet dat het voor iedereen met een beetje motorervaring toegankelijk maar toch uitdagend is. Wil je de mogelijkheden van data, kosten en inschrijven van de Husqvarna 701 Enduro Off-Road Experience bekijken? Klik dan op de onderstaande knop! Heb je vragen? Stel ze gerust, wij staan je graag te woord!
 
Klik hier
 
JTX Motoren
Heiligenberg 4 5431 SC Cuijk
Telefoon 0485 – 311750
E-mail info@jtxracing.nl
Internet www.jtxmotoren.nl