26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Marvin Vanluchene is de Krak van Oostrozebeke

Marvin Vanluchene is de Krak van Oostrozebeke

“Ik leef als een monnik om het hoogste doel te bereiken” De wereldtitel van Marvin Vanluchene is niet onopgemerkt voorbijgegaan, waardoor hij werd verkozen als Krak van Oostrozebeke. Door zijn sportieve prestaties is hij de volksheld van de Mandelgemeente.

Dat Marvin Vanluchene voorbestemd was om grote ogen te gooien in de motorsport, stond in de sterren geschreven. “Mijn interesse ging al op jonge leeftijd uit naar motoren. Opa Leon was motorcrosser bij de MCLB en vrij vlug volgde ook mijn vader Ben. In de familie was er maar één item dat ter sprake kwam en dat was motorcross. Elk weekend werd ik meegenomen naar de motorcross. Ik was amper vier jaar oud toen ik al een mini-crossmotor ter beschikking kreeg. Daarmee was ik in de hoogste hemel.”

Geen andere hobby’s

“Na school bleef er maar één hobby over en dat was crossen. In die sport kreeg ik onmiddellijk heel veel steun van de familie. De school kon me eigenlijk gestolen worden en later ben ik nooit echt een goede student geweest. Ik was de gelukkigste man toen ik van school af was en kon gaan werken. Meteen ging al mijn vrije tijd naar het motorcrossen, een andere hobby heb ik tot op vandaag nog nooit gekend.”

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Bron KW