13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Marvin Vanluchene met Glenn Janssens in het WK Zijspancross

Marvin Vanluchene met Glenn Janssens in het WK Zijspancross

Marvin Vanluchene heeft zijn nieuwe bakkenist voor in het wereldkampioenschap zijspancross 2024 bekend gemaakt. Vanluchene kwam vorige week ineens zonder bakkenist te zitten omdat Nicolas Musset vanwege een slepende rugblessure een punt achter zijn carriere moest zetten.

Vanluchene heeft een waardig vervanger gevonden in Glenn Janssens, die in 2021 en 2022 nog samen met Julian Veldman om de wereldtitel streed. Vorig jaar was hij niet actief maar gelukkig keert hij dit jaar terug achter het starthek en zal hij de wereldtitel samen met Marvin Vanluchene willen prolongeren!

Bekijk hieronder een video van de bekendmaking: