16 C
Amsterdam
13 juli 2024
Motocrossplanet
Home » FXR 2024.5 VAPOR LE vanaf vandaag te bestellen bij MX-DEALS!

FXR 2024.5 VAPOR LE vanaf vandaag te bestellen bij MX-DEALS!

Klik hier om direct naar de site te gaan!

FXR 2024.5 VAPOR NU VERRIJGBAAR !

Bij MX-Deals kun je nu de splinternieuwe 2024.5 Spring collectie van FXR bemachtigen! Ontdek compleet nieuwe designs en verrassende kleurcombinaties! Tijdens deze release is de nieuwe VAPOR lijn geïntroduceerd. Met de ongeëvenaarde kwaliteit die je gewend bent van FXR, is deze collectie de ideale keuze voor elke type rijder!

Deze nieuwe kleding wordt vanavond tijdens de AMA wedstrijd in Anaheim 2 gedragen door de bekende FXR rijders zoals Jeremy Martin en bijvoorbeeld Garrett Marchbanks!

Mis deze kans niet om je crossuitrusting een upgrade te geven met de nieuwste FXR collectie. Bezoek vandaag nog MX-Deals en vind het perfecte stuk uit de 2024.5 collectie dat past bij jouw stijl en behoeften.

Check nu snel de website, zodat jij als één van de eerste met stijl over de baan rijd!