20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Rick Haverdil zet punt achter quad carrière

Rick Haverdil zet punt achter quad carrière

Hierbij wil ik laten weten dat mijn cross carrière helaas ten einde komt na 17 jaar.

In de afgelopen jaren zijn er veel mooie dingen bereikt, met onder andere: 4x Nederlands kampioen bij de MON in verschillende klassen en 1x Nederlands kampioen Quad Masters bij de KNMV.

Ook één van mijn hoogtepunten was het behalen van een 3e plaats in het Europese Quad kampioenschap in 2022. Verder heb ik drie keer mogen deelnemen aan de Quad Cross of Nations (landen wedstrijd) in Frankrijk, Tsjechië en Italië voor team Nederland.

Tijdens een ONK wedstrijd in Varsseveld (2019) ben ik hard ten val gekomen en heb hierbij helaas een rugblessure opgelopen. Hiervan ervaarde ik veel klachten tijdens de trainingen en de wedstrijden in de afgelopen jaren. Hierdoor kon ik niet alles geven wat ik wilde geven.. Dit is dan ook de rede dat ik heb moeten besluiten een punt te zetten achter mijn cross carrière.

Speciaal dank ik al mijn sponsoren die in welke vorm dan ook, achter mij hebben gestaan:

– CRQF quad
– Ecomaxx
– Reiger Racing Suspension
– Duijghuijzen internationale expediteurs BV
– Benjo Kellerman – Kellerman quads training
– Gelden BV
– Marissa Gelden permanente make-up & Huidverbetering
– Ijzeron machinehandel
– VI – Support
– Diomaxx schadeherstel
– Fresh K.O.

Bedankt voor alle mooie en sportieve jaren!

Rick Haverdil #108