26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Inschrijvingen Belgisch kampioenschap supermoto in Mettet geopend

Inschrijvingen Belgisch kampioenschap supermoto in Mettet geopend

RUMESM opent op 9 en 10 maart het Belgische kampioenschap en de BeNeCup Supermoto op het circuit Jules Tacheny van Mettet. Het is vanaf nu mogelijk om zich voor deze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in te schrijven. Inschrijven gebeurt net zoals vorig jaar via onze partner, RIS-timing.

We herinneren eraan dat om zich te kunnen inschrijven je eerst in orde moet zijn met je vergunning 2024 ! Als je geen jaarvergunning hebt onderschreven, kan je ook deelnemen met een vergunning 1 manifestatie die je eerst moet aanvragen via My FMB-BMB alvorens te kunnen inschrijven.

Het Bijzonder Reglement van de eerste wedstrijd met alle belangrijke info werd ook reeds gepubliceerd.

Raadpleeg hierna: