19.3 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Officials- en Lid van Verdienste onderscheiden tijdens KNMV Officialscongres

Officials- en Lid van Verdienste onderscheiden tijdens KNMV Officialscongres

Tijdens het KNMV Officialscongres op zaterdag 27 januari zijn Tiny van der Berg (midden) en Frank Rotier (rechts) onderscheiden met de titel Official van Verdienste. Johan Postema (links) werd onderscheiden als Lid van Verdienste. 

Het jaarlijkse Officialscongres werd dit jaar georganiseerd op het bondsbureau van de KNMV, gevestigd op sportcentrum Papendal. Deze dag wordt georganiseerd zodat officials eventueel samen met (sport)secretarissen kunnen voorbereiden op het aankomende motorsport- en/of motorrijdseizoen. Ook kunnen officials uit verschillende (sport)disciplines makkelijk met elkaar in contact komen.

Tijdens de afsluitende toespraak van directeur-bestuurder Wim Mulder ontvingen Frank Rotier en Tiny van der Berg ontvingen hun speldjes als Officials van Verdienste. Ook Johan Postema werd onderscheiden. Hij ontving een speldje als Lid van Verdienste.

Een korte fotoreportage van het Officialscongres bekijk je hieronder. Klik op de foto’s om ze te vergroten:

Klik hier om alle foto’s te bekijken