19.4 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » OFFROAD TEST DAG ZATERDAG 3 FEBRUARI

OFFROAD TEST DAG ZATERDAG 3 FEBRUARI

Op 3 februari 2024 heten wij jou van harte welkom op de Offroad Test Dag van JTX Motoren! Op deze dag bieden wij jou de mogelijkheid om een aantal offroadmotoren te testen van KTM, Husqvarna en GASGAS op het Circuit Duivenbos, Oploseweg 34 5825 HN in Overloon. Dit circuit is onlangs omgebouwd tot een mooi cross country parcours!.
Aanwezige motoren om mee te testen
KTM 300 EXC Hardenduro
KTM 350 EXC-F met WP vering
KTM 450 EXC-F SIXDAYS
KTM 500 EXC-F
Husqvarna FE 350
Husqvarna TE 300 met WP vering
GASGAS EC 450F
Als je een motor wilt testen, dan kun je deze reserveren voor een blok van één uur. Je mag maximaal twee motoren testen per dag. Naast je reservering moet je er voor zorgen dat je je rijbewijs meeneemt en dat je zelf met contant geld voor € 25,00 een ticket koopt bij het circuit om toegang te hebben tot de baan. Inschrijven kan op onze website via onderstaande knop.
Klik hier
Offroad testdag
Mogelijkheid om een HGS-uitlaatsysteem te testen
Neem je je eigen motor mee, dan hebben wij ook nog de mogelijkheid om een HGS-uitlaatsysteem kunnen testen. We hebben voor de meeste motoren een uitlaatsysteem beschikbaar op het circuit. In verband met de verwachte drukte, vragen wij jou om je van te voren aan te melden zodat we je kunnen indelen. Je komt dan met je eigen motor naar de HGS tent toe. De HGS wordt gemonteerd en je kunt dan 1 of 2 rondes testen. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Klik dan hier om het aanmeldformulier voor het testen van een HGS-uitlaatsysteem in te vullen.
JTX Motoren
Heiligenberg 4 5431 SC Cuijk
Telefoon 0485 – 311750
E-mail info@jtxracing.nl
Internet www.jtxmotoren.nl