15.6 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Evan Ferry geeft update na startcrash in Detroit

Evan Ferry geeft update na startcrash in Detroit

Evan Ferry van Triumph Racing maakte afgelopen zaterdag zijn debuut tijdens de eerste wedstrijd van het East Coast Lites Supercross Kampioenschap in Detroit. Hij kwalificeerde zich voor de finale maar na de start ging het al snel mis. Ferry stond aan de buitenkant maar kwam goed weg toen het starthek viel. Echter in de eerste bocht kwamen er verschillende rijders vallend tegen hem aan waardoor hij van het circuit schoot in de boarding belandde. De wedstrijd van Ferry zat er op maar gelukkig valt het allemaal mee en kan hij er bij de volgende wedstrijd in Arlington weer terug bij zijn.
Bekijk hieronder de startcrash van Ferry:
Bekijk hieronder een update van Ferry: