16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Veel blessures AMA Supercross Detroit

Veel blessures AMA Supercross Detroit

Tijdens de eerste wedstrijd van het East Coast Lites Supercross Kampioenschap in Detroit zijn er veel blessures gevallen.

Jeremy Martin kwam in de heat race in de whoops ten val en liep hierbij een hersenschudding op. Zoals het er nu naar uitziet, is Martin terug bij de tweede wedstrijd van dit kampioenschap in Arlington.

Jett Reynolds kwam ook niet ongeschonden uit de strijd want hij viel zijn schouder uit de kom.

Chance Hymas liet een hele sterke indruk achter en was lang op weg om een podiumplaats te behalen. Wat we niet wisten was dat hij in de week voor de wedstrijd een knieblessure op heeft gelopen. In de heat race werd dit probleem erger toen hij zijn voet verkeerd neer zette en daardoor miste hij in de finale kracht in zijn been. Toch wist Hymas er nog een tiende plaats uit te halen.

Cullin Park liep in de laatste kans voor de finale een ontwrichtte pols op en zag daardoor zijn kansen op een goede avond in rook op gaan.

Bekijk hieronder een video met daarin uitleg over de blessures van de rijders: