15.5 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Nieuwe data voor de KTM All-Road Tour bij JTX Motoren

Nieuwe data voor de KTM All-Road Tour bij JTX Motoren

JTX Motoren daagt je uit om jezelf op de proef te stellen tijdens de onze speciale tourritten. Leer de grenzen kennen van de KTM 890 Adventure R tijdens een training op prachtige off-road paden die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt in de Brabantse en Limburgse bossen. We rijden 70% off road en 30% verhard. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint op een gemotoriseerde tweewieler, onze evenementen zijn voor iedereen toegankelijk!

KTM All-Road Tour met de KTM 890 Adventure R

Wij geloven dat het echte plezier van motorrijden pas begint wanneer de weg uitdagend wordt en de horizon lonkt. Daarom hebben we een reeks opwindende tourritten samengesteld, speciaal ontworpen voor liefhebbers van KTM 890 Adventure R die hunkeren naar avontuur en ongekende ervaringen.

Nieuwe data voor de KTM All-Road Tour

8 Maart

5 April

19 April

3 Mei

17 Mei

31 Mei

14 Juni

28 Juni

12 Juli

26 Juli

6 September

20 September

4 Oktober

18 Oktober

1 November

15 November

29 November

Wil je de mogelijkheden van data, kosten en inschrijven bekijken? Klik dan op de onderstaande knop! Heb je vragen? Stel ze gerust, wij staan je graag te woord!

Klik hier

JTX Motoren

Heiligenberg 4 5431 SC Cuijk

Telefoon 0485 – 311750

E-mail info@jtxracing.nl

Internet www.jtxmotoren.nl