13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Verbeter jouw motorcross techniek met de uitgebreide kalender van de Mol MX training

Verbeter jouw motorcross techniek met de uitgebreide kalender van de Mol MX training

Ben je klaar om je motorcross skills naar een hoger niveau te tillen in 2024? De Mol MX training biedt vele verschillende soorten motorcross trainingen aan van jong tot oud om persoonlijke doelen te kunnen bereiken. Jezelf uitdagen en plezier beleven aan de motorcross staat voorop!

Wat heeft de Mol MX training jou te bieden?

 1. Groepstrainingen

Op een speciaal voor jou afgehuurd motorcross circuit werken aan jouw motorcrosstechniek, dat kan! Er worden twee groepen gemaakt, ingedeeld op leeftijd en niveau van maximaal 10 personen. We oefenen steeds een gedeelte van het circuit zodat er verschillende technieken aan bod komen. Je kunt in alle rust aan jouw motorcross techniek werken. De groepstraining worden aangeboden op de grote circuits en de kinderbanen.

 1. Personal Training

Voor degenen die een meer persoonlijke benadering wensen, biedt de Mol MX training personal trainingssessies voor zowel volwassenen als kinderen. Dit zijn kleine groepjes van maximaal 3 of 4 personen. Tijdens de personal trainingssessies is er tijd om specifiek aan persoonlijke wensen te werken. Er wordt tijdens reguliere openingsuren van het circuit getraind. De deelnemers ontvangen voor aanvang een leuke MX Goodie bag. De personal training worden aangeboden op het grote circuit en de verschillende kinderbanen.

 1. Trainingsdagen

Een hele dag motorcrossen, onder professionele begeleiding op een afgehuurd circuit. Er worden op een dag meerdere trainingssessies aangeboden. Vaak is er ook een theorie workshop zodat je niet alleen de praktijk maar ook jouw theoretische kennis over motorcross verbeterd. Er wordt les gegeven door verschillende KNMV motorcross trainers. Een hele dag motorcross plezier!

 1. Rookie Training

Speciaal ontworpen voor motorcrossers die net beginnen, de KNMV Rookie training. Een verplicht gedeelte van theorie en praktijk die je helpen te starten met motorcrossen. Om jouw eerste motorcross ervaring veilig te laten verlopen, ontvang je eerste de nodige instructie en begeleiding. Dit gedeelte is met name gericht op veilig het motorcross circuit op. Een klein gedeelte is de motorcross techniek. Het advies is altijd, volg na de KNMV Rookie training nog andere motorcross training(en) om jouw motorcross techniek te verbeteren. Laat je net als bij iedere andere sport, stap voor stap begeleiden.

 1. Opstapdagen

Nieuw in de motorcrosswereld? Onze opstapdagen zijn perfect om kennis te maken met de opwindende sport van motorcross. Speciaal voor de allerkleinste die willen proeven of motorcross wat voor hun is. Na een motorcross opstapdag hebben ze zelfstandig crossmotor gereden.

Waarom kiezen voor trainingen van de Mol?

 • Professionele begeleiding
 • Uitgebreide kalender (verschillende soorten trainingen en voor alle leeftijden)
 • Persoonlijke aandacht
 • Veilige motorcross omgeving

Locaties

Voor de motorcross trainingen zijn er afspraken gemaakt met de volgende locaties;

Mogelijk worden hier nog locaties aan toegevoegd.

 • Lelystad
 • Ermelo
 • Rutten
 • Berghem

Nieuwsgierig geworden welke motorcross training bij jou past? Bekijk hier alle motorcross trainingen en de volledige kalender voor 2024.
Er worden nog 1 of 2 trainingsdagen en personal trainingssessies later toegevoegd aan de kalender. Volg demolmxtraining op social media zodat jij ook op de hoogte bent van nieuwe activiteiten.

Ga jij de uitdaging aan om jouw motorcross techniek naar een hoger level te brengen? Meld je via de website aan voor de motorcross trainingen. Sommige trainingen beginnen al vol te raken, dus wacht niet langer.

Naast motorcross training, schrijft De Mol regelmatig artikels die je kunnen helpen beter te worden in het motorcrossen. Vindt je het interessant om De Mol MX training te blijven volgen zodat je geen nieuwe blog meer mist. Abonneer je dan onderaan op haar website op haar nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mail als er een nieuwe blog online staat.