16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Voorverkoop openingswedstrijd Dutch Masters of Motocross Harfsen geopend

Voorverkoop openingswedstrijd Dutch Masters of Motocross Harfsen geopend

Met nog een maand te gaan totdat het starthek op 17 maart 2024 voor de eerste Dutch Masters of Motocross valt, zijn wij blij te kunnen melden dat de voorverkoop is geopend. Via deze link: Dutch Masters of Motocross Harfsen 2024 (mijnetickets.shop) kunt U uw kaarten bestellen.

In 2023 werden wij nogal overvallen door de drukte waarna er onacceptabele files en parkeer situaties ontstonden. Voor de editie van 2024 hebben wij hiervan geleerd en hebben wij maatregelen genomen die een soepele doorstroming zouden moeten bieden. De voorverkoop is hier een van de maatregelen in.

Genoemde prijzen zijn inclusief parkeren en programmaboekje (1 paar auto).

Zowel de VIP- alsook de Skybox tickets* zijn enkel online, in de voorverkoop en in beperkte mate te bestellen, dus wacht daar niet te lang mee. De overige kaarten kunt u zowel in de voorverkoop alsook aan de kassa kopen. Aan de kassa kunt u zowel per pin alsook contant betalen. Voordeel om vooraf online te kopen is dat u op het circuit dan na het parkeren direct door kunt lopen en niet langs de kassa hoeft. Bij de VIP- en Skybox tickets bent U verzekerd van een VIP-parkeerplaats dichtbij het circuit.

*Skybox –> Dit betreft de grote wand achter de start waar u bovenop kunt staan. Vanaf daar kunt u ca 60% van het circuit overzien. Wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus grijp die kans.