13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Romain Febvre wint de superfinale in Sommieres

Romain Febvre wint de superfinale in Sommieres

De superfinale van de internationale wedstrijd in het Franse Sommieres is een prooi geworden van Romain Febvre. De rijder van het Kawasaki Racing team bleef zijn teammaat Jeremy Seewer nipt voor. Thibault Benistant werd de beste MX2-rijder op een derde plaats. Alberto Forato en Maxime Desprey maakten de top vijf compleet.
Beste Nederlander werd Ivano van Erp op een twaalfde plaats en Bradley Mesters kwam als eenentwintigste binnen.
Bij de start was er een grote valpartij waarbij o.a. Liam Everts, Camden McLellan, Mikkel Haarup en Quentin Prugnieres betrokken waren. Prugnieres kwam het verste terug en finishte als vijftiende, Evertsm McLellan en Haarup kwamen als achttiende, negentiende en twintigste binnen.
Fotocredits – Bavo