20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Bezoek de KNMV op MOTORbeurs Utrecht!

Bezoek de KNMV op MOTORbeurs Utrecht!

Het motorseizoen begint komend weekend met MOTORbeurs Utrecht! In deze mail lees je alles over wat er bij de KNMV te doen is op de beurs van 22-25 februari. Je vindt ons in Hal 8 op plek 8.A038.

Allereerst nodigen we jou als KNMV’er van harte uit om de (inmiddels traditionele) jaarlijkse KNMV-goodie op te halen. We hebben weer iets moois voor je klaarliggen! Laat ter plekke wel even jouw lidmaatschapspas of licentie in de KNMV-app zien.

Dit seizoen toe aan een opfriscursus, of wil je jouw motorskills verbeteren? Boek een voortgezette rijopleiding (VRO). Tijdens de beurs krijg je op alle KNMV-trainingen en VRO’s 20 euro extra korting, bovenop de 25 euro die je als KNMV-lid sowieso al krijgt: 45 euro korting in totaal dus!

De KNMV bestaat 120 jaar en daar staan we in Utrecht bij stil met twee prachtige motoren op de stand: een gloednieuwe Energica naast een prachtige Peugeot uit, natuurlijk, 1904.

Maar, we hebben nóg een motor staan: een KTM. En die kun je winnen…

Actie voor (nieuwe) leden: korting én win een KTM!

Breng jij als KNMV-lid tijdens de beurs bij ons een nieuw lid aan, dan maken jij en het kersverse lid kans op een KTM Duke 390. Dat lidmaatschap kost bovendien slechts 20 euro voor heel 2024! Diezelfde deal krijg jij alvast voor jouw KNMV-lidmaatschap van 2025, als bedankje voor het aanbrengen van het nieuwe lid!

Ook gaaf: voor beginnend motorrijders kan een KNMV Starterspakket worden besteld, met daarin o.a. alles voor het theorie-examen (boek + online training), een KNMV-lidmaatschap en heel veel meer, ook voor slechts 20 euro! Beter dan dat kan een motorloopbaan niet beginnen!

Klik hier om het hele nieuwsbericht te lezen