16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Martin en Reynolds out voor Arlington

Martin en Reynolds out voor Arlington

Jeremy Martin en Jett Reynolds kwamen tijdens de eerste wedstrijd van het East Coast Lites Supercross Kampioenschap in Arlington ten val en waren de afgelopen dagen aan het revalideren om op tijd fit te zijn voor de tweede wedstrijd, die aankomend weekend op het programma staat in Arlington.

Martin had een hersenschudding en ondanks dat de scans er allemaal positief uit zagen, voelde hij zich deze week tijdens de laatste training op de motor niet scherp genoeg om dit weekend aan te kunnen treden.

Reynolds viel in Detroit zijn schouder uit de kom. In de periode tot aan nu heeft hij verschillende trainingen kunnen doen maar gisteren is hij tijdens de laatste sessie op de motor opnieuw ten val gekomen waardoor hij zijn schouder opnieuw heeft geblesseerd. Reynolds zal geopereerd moeten worden waardoor hij voorlopig uitgeschakeld zal zijn!