20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Alpinestars Tropical Limited Edition – Tech 10 Crosslaarzen en Techstar crosspak

Alpinestars Tropical Limited Edition – Tech 10 Crosslaarzen en Techstar crosspak

V1mx heeft de nieuwste crosskleding van Alpinestars uit voorraad leverbaar. Bekijk en bestel deze gave crosskleding snel en eenvoudig online.

Ontdek de nieuwste toevoeging aan de Alpinestars collectie: de Tropical Limited Edition van Tech 10 Crosslaarzen en Techstar crosspakken, nu verkrijgbaar bij V1mx. Deze stijlvolle crosskleding is direct leverbaar bij V1mx!

 

Het ontwerp van Alpinestars is een prachtige combinatie van goud, wit en blauw, wat resulteert in een verbluffende offroad uitrusting die zeker de aandacht zal trekken. Deze Limited Edition collectie is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook de hoogste niveaus van prestaties en bescherming die je van Alpinestars mag verwachten. Deze crosskleding wordt gedragen door niemand minder dan Eli Tomac, een meervoudig supercrosskampioen, tijdens de Supercross races in Arlington.

 

Alpinestars Tech 10

De Tech 10 crosslaarzen bieden ultieme bescherming voor offroad rijders. Door te focussen op functionaliteit, prestaties en veiligheid, zijn unieke technologieën geïmplementeerd, zoals het Frontale Flexie Controle Frame en de Dynamische Hiel Compressie Bescherming Schokdemper. Dit alles wordt gerealiseerd met een lager gewicht en verminderd materiaalvolume, dankzij nieuwe materialen en constructietechnieken. De Tech 10 behoudt zijn legendarisch comfort en nu verkrijgbaar in de iconische uitstraling van de Tech 10 Tropical dress whites limited edition.

 

 

 

 

Alpinestars Techstar

De Alpinestars Techstar Limited Edition Tropical Crosspak biedt een geëvolueerd chassisontwerp voor maximale prestaties, met strategisch geplaatste mesh-inzetstukken voor ventilatie. Met voorgevormde mouwen, stretch polsboorden en een verlengd achterprofiel is dit cross-shirt volledig geoptimaliseerd voor comfort en rijprestaties. Kenmerken zijn onder meer een lichtgewicht constructie, ventilatie-inzetstukken en sublimatie-graphics in unieke kleurstellingen. De bijpassende Techstar mototcross broek biedt verbeterd comfort en bewegingsvrijheid met stretch panelen en innovatieve ontwerpelementen, zoals het 'Babel' kniedesign en de 'Vector' achterpaneelconstructie. Met een magnetische sluiting en versterkte zones voor duurzaamheid biedt deze broek een superieure combinatie van prestaties en comfort.