13.5 C
Amsterdam
20 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Alles wat je moet weten over beginnen met motorcrossen

Alles wat je moet weten over beginnen met motorcrossen

Daar heeft De Mol MX training een nieuwe blog over geschreven. Motorcrossen is meer dan alleen gas geven.Het vereist voorbereiding, kennis en veiligheid is belangrijk bij deze snelheidssport. Motorcrossen is een opwindende en uitdagende sport, maar veiligheid en voorbereiding zijn sleutelwoorden voor een succesvolle start.

Momenteel zijn er weinig plekken waar je meer informatie kunt halen over het starten met motorcrossen. Daar moet verandering in komen, vindt de Mol. In haar nieuwe blog omschrijft ze alle essentiële aspecten die je moet weten voordat je begint. Hieronder alvast een klein voorproefje;

  1. Veiligheid boven alles
  2. Kies de juiste crossmotor
  3. Zoek een geschikte locatie
  4. Aanschaf van een licentie en verzekering
  5. Kennismaking met de sport
  6. Training en vaardigheden
  7. Onderhoud van de crossmotor

Wil jij graag starten met motorcrossen of ken je mensen die willen starten met motorcrossen? Dan is het lezen van de nieuwe blog een must! Motorcrossen vereist voorbereiding, kennis en veiligheid om goed te kunnen starten. Klik hier om de volledige blog te lezen.

En dat is nog niet alles! In 2024 lanceren wij “Help! Ik wil motorcrossen,” een online boek vol uitgebreide tips en trucs voor een vliegende start in het motorcrossen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelen en/of een nieuwe mail ontvangen wanneer er een nieuwe blog online staat? Abonneer je onderaan de website op de nieuwsbrief. Voor al het laatste nieuws, neem dan een kijkje op facebook en instagram onder account @demolmxtraining.