26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Lichte operatie voor Alberto Forato

Lichte operatie voor Alberto Forato

Alberto Forato van Standing Construct Honda is zondag in de superfinale van de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park ten val gekomen. Hierbij heeft een bloeduitstorting aan zijn been opgelopen. Ze hebben geprobeerd om het bloed uit het been te verwijderen zonder operatie maar helaas was dit niet mogelijk waardoor er alsnog een operatie aan te pas moest komen. Forato is ondertussen geopereerd en alles lijkt op tijd hersteld om in het weekend van 9 en 10 maart van start te gaan in de eerste Grand Prix in Argentinie.

Ze hebben geprobeerd om het bloed uit het been te verwijderen zonder operatie maar helaas was dit niet mogelijk waardoor er alsnog een operatie aan te pas moest komen. Forato is ondertussen geopereerd en alles lijkt op tijd hersteld om in het weekend van 9 en 10 maart van start te gaan in de eerste Grand Prix in Argentinie.