26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Vacature: Stagiair/medewerker motorcross trainingen bij De Mol MX training

Vacature: Stagiair/medewerker motorcross trainingen bij De Mol MX training

De Mol MX training is op zoek naar een stagiair/medewerker die kan ondersteunen en uiteindelijk les geven bij de motorcross trainingen. De Mol MX Training is een toonaangevend bedrijf in de wereld van motorcross, gericht op het bieden van hoogwaardige trainingen en coaching aan motorcrossliefhebbers van alle niveaus. Ze streven ernaar motorcrossers te inspireren, hun vaardigheden te ontwikkelen en hun passie voor motorcross te versterken.

Ze verzorgen motorcross trainingen op verschillende plaatsen in Nederland. Motorcrossers krijgen les van KNMV MT-3 motorsport trainer Mariëlle de Mol, zowel buiten de reguliere openingsuren op een afgehuurd circuit als tijdens de standaard openingsuren. Mariëlle biedt instructie aan zowel jeugd als volwassenen, met als doel het verbeteren van hun motorcross techniek. De groepen variëren van twee tot maximaal 10 personen in een groep. Voor 2024 staan tot dusver de volgende locaties op de planning; Lelystad, Rutten, Ermelo, Arnhem en Berghem.  Mogelijk worden er nog meer motorcross trainingen toegevoegd aan de kalender maar de basis staat.

Lijkt jou het leuk om instructie te geven aan motorcrossers van verschillende leeftijden? Ben jij enthousiast, heb je passie voor de motorcross en weet je van aanpakken? Dan is de Mol MX training mogelijk op zoek naar jou! Klik hier om de vacature te bekijken. In de vacature kun je de volledige functieomschrijving lezen.

De Mol MX training biedt jou;

*   Een dynamische werkomgeving in de wereld van motorcross.

*   Samenwerking met een van de betere trainers uit Nederland.

*   Doorgroeimogelijkheden en uitbreiding bespreekbaar.

*   Professionele begeleiding en feedback zodat jij kunt groeien.

*   Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot motorsport trainer.

Denk je dat je de perfecte match bent voor De Mol MX Training? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: marielle@demol-mxtraining.nl. Maak deel uit van De Mol MX Training en help anderen om hun motorcrosspassie te perfectioneren!