16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » F&H Racing Team fotoshoot 2024

F&H Racing Team fotoshoot 2024

F&H Racing Team is klaar voor de start van het Wereldkampioenschap!

Het aftellen naar de start van het WK in Argentinië is nu echt begonnen. Het team reist morgen naar Argentinië terwijl Courtney hard aan het trainen is in Nederland voordat de poort ook voor haar valt in Spanje. F&H Racing Team en zijn rijders Quentin Prugnieres en huidige wereldkampioen Courtney Duncan zijn klaar voor de start van het nieuwe seizoen. De uitrusting is klaar en de ruiters hebben een goede voorbereiding gehad, dus we kijken nu enorm uit naar de officiële start van het wereldkampioenschap 10 maart.

Tijdens de voorbereiding heeft het team een fotoshoot gedaan waarbij de focus lag op het toffe nieuwe F&H design van de fiets !

Hartelijk dank aan al onze trouwe sponsors en partners!