20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Een flitsende start met een stickers van OMX Graphics

Een flitsende start met een stickers van OMX Graphics

Het nieuwe cross seizoen is pas net van start gegaan en aankomend weekend staan er opnieuw wedstrijden van de MON in Gemert en van de KNMV in Oss op het programma. Voor de rijders een goede rede om hier tip top aan de start te komen maar ook het materiaal moet er flitsend uit zien.

Een bedrijf dat de rijders hierbij kan helpen is OMX Graphics. Zij ontwerpen de mooiste Dirt Bike Graphics en zorgen voor een design naar wens. Felle kleuren of juist een rustig, strak design, de motocross graphics van OMX Graphics hebben het allemaal.

Er zijn u al vele duizenden tevreden klanten vooraf gegaan. Wil jij voor de start van het seizoen nog iets nieuws, surf dan nu naar de website van OMX Graphics!