13.5 C
Amsterdam
20 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Nieuwe collectie FOX bij Hannamax

Nieuwe collectie FOX bij Hannamax

De nieuwste FOX Interfere en Volatile lijn zijn nu bij ons verkrijgbaar. Deze unieke lijn is beperkt verkrijgbaar en dat maakt Hannamax trots deze collectie binnen te krijgen. De 360-crossbroeken worden gemaakt van degelijk materiaal en zijn voorzien van doordacht aangebrachte stretchpanden. Ze bieden veel bewegingsvrijheid en beschermen je tegen alles wat je in het terrein tegen kunt komen. In het heetst van de strijd is bewegingsvrijheid cruciaal, en op dat punt stelt deze crossbroek niet teleur. Plaatselijk aangebrachte TruMotion™-stretch biedt haast onbegrensde bewegingsvrijheid en de broek is voorgevormd in de Rider Attack Position (RAP™) met zijn winnende ergonomie.

Het 360 shirt wordt speciaal voor crossers gemaakt en combineert stoere degelijkheid en soepele bewegingsvrijheid in één geavanceerd shirt. Elke steek en elk onderdeel werd doordacht om een nog sterker eindresultaat te krijgen. De 360 werd door de beste MX-rijders ter wereld onder de zwaarste omstandigheden beproefd, draagt heerlijk licht en zit fantastisch. TruDri™ voert vocht van je lichaam af en de voorgevormde mouwen verbeteren het ademend vermogen en de ventilatie.

Klik hier om de hele collectie te bekijken.

HANNAMAX B.V.

Kronenburgpark 5

5321 JM  HEDEL

Telefoon:

+31 735995536

E-mail: info@hannamax.nl